2023-02-16 28 浏览
地點旺中帶旺,成條街都係食肆超旺。今日凍返啲,好想食串燒,小店地方唔大,但時間尚早唔使等位,就即刻入去開餐。打開餐牌選擇都多,肉類、海鮮、燒丸腸、蔬菜🥬花甲粉、甜品都有。每枱都有一個蠟燭爐仔暖住啲串燒好窩心🥹➰燒安格斯一口牛 $38➰嫩嫩牛脷芯 $48孜然粉、香料係串燒嘅靈魂,香氣和肉味充斥成個口,呢個就係串燒嘅吸引力🧲➰燒原條大茄子🍆 $48滿滿嘅蒜蓉鋪滿茄子面頭,茄子肉燒到軟綿綿,連埋清新嘅蔥花一齊放入口,食完互相都聞唔到對方嘅口氣😆➰蒜蓉燒鮑魚[2隻]$50鮑魚鮮味唔靱,價錢都幾實惠➰日本免治雞肉軟骨棒 $38鬆軟嘅雞肉裏有啲軟骨增加口感,醬汁甜甜地好味😋➰日本醬燒年糕串 $28我好鍾意食年糕,喜歡佢嘅軟糯口感,醬汁鹹中帶甜又有少少🤏🏼飽肚感。➰深燒堂特調燒花甲 $78花甲都幾大隻 幾鮮味,下面係金菇,辣辣嘅好惹味。➰酸酸甜甜燒菠蘿🍍 $25酸酸甜甜勁多汁好juicy 老公勁鍾意食,每次都必點!➰焦糖日式芝士年糕老闆推介喺新出嘅甜品,係芝士年糕外面沾上一層糖再燒到焦香,外面脆卜卜,裏面軟綿綿帶淡淡芝士香,年糕鹹食甜食都好正🤤食物唔錯,價錢合理,下次喺旺角睇

➰燒安格斯一口牛 $38
➰嫩嫩牛脷芯 $48

➰燒原條大茄子🍆 $48

➰蒜蓉燒鮑魚[2隻]$50
鮑魚鮮味唔靱,價錢都幾實惠

➰日本免治雞肉軟骨棒 $38
鬆軟嘅雞肉裏有啲軟骨
增加口感,醬汁甜甜地好味😋

➰日本醬燒年糕串 $28

➰深燒堂特調燒花甲 $78
花甲都幾大隻 幾鮮味,下面係金菇,辣辣嘅好惹味。

➰酸酸甜甜燒菠蘿🍍 $25
酸酸甜甜勁多汁好juicy 老公勁鍾意食,每次都必點!

➰焦糖日式芝士年糕

食物唔錯,價錢合理,下次喺旺角睇完戲都可以 過嚟宵夜!