2023-10-02 182 浏览
路過幾次呢間新店但見價錢訂價頗高一直冇入去試不過有人share就瞬間慳返錢 試伏都冇咁心痛😙😙海鮮濃湯湯麵套餐(選咗硬身🍜 98炸虾角 18霸气玉油柑(少甜少冰 3湯一入口蝦味好重,有櫻花蝦!麵煙韌彈牙掛汁正,種類似上海麵,青口份量多,不過略嫌帶子煮得過老 口感一般拉麵價黎講會有 4/5~ 適合重口味拉麵控,btw另加嘅辣油好辣jengggg✌🏻炸蝦餃餡料足 皮脆肉彈滑 抵食😋霸气玉油柑 都幾特別 幾fresh 會配一串葡萄 不錯不錯二少滷肉飯 38去完台灣一直心心念念住滷肉飯,近排見到滷肉飯都心郁郁,一於再try!食落有油脂包住珍珠米飯粒嘅感覺同台灣有八成似,醬汁調味恰到好處,份量不错,可惜滷汁仲喺有d港式🥲🥲 不過已經喺目前試過比較好味嘅滷肉飯lorrr good experience so far~不過埋單時發覺喺冇加一噶,晚餐價黎講性價比都不錯👍👍,同埋兩點前會有學生套餐,望落都抵食吸引嘅 不過全日統一價以午餐黎講就少貴單點麵好似最少都78+🙈🙈 overall喺間晚餐時段值得一試嘅新店~
路過幾次呢間新店
但見價錢訂價頗高一直冇入去試