最近見openrice個餐廳滋訊show 左西班牙食物吸引到我,於是就放工同個fd來食!外形藍綠色調的歐陸餐廳裡面外牆用紅色磁磚,一到七點左右己好多人排曬隊,好在我一早book左位!西班牙海鮮炒飯 有青口,蜆肉,大蝦同巴馬火腿,每一種海鮮單獨煎香過,而且份量仲唔多,個飯有少些濕濕地,有五色椒,番茄,仲帶點微辣,好正芝士煎蟹餅個鐵板熱辣辣呈上,侍應叫我小心點掂到鐵板旁,芝士加蛋煎成蟹餅,好香,蟹鉗仲甜又大隻雜果麻糬窩夫我最愛食水果,呢個甜品差不多什麼水果也出齊,水果新鮮又甜,麻糬好煙靭,旁邊還有蜜糖,灑上麻糬上好正,一啖雪糕一啖麻糬食唔停!仲夏水果茶又係我最愛的水果溝茶,味道酸酸甜甜,飲左更加開胃!波蘿莫希特呢波蘿溝薄荷,清甜又醒胃!服務人員不錯!
外形藍綠色調的歐陸餐廳

西班牙海鮮炒飯

芝士煎蟹餅

雜果麻糬窩夫

仲夏水果茶
又係我最愛的水果溝茶,味道酸酸甜甜,飲左更加開胃!

波蘿莫希特
呢波蘿溝薄荷,清甜又醒胃!

服務人員不錯!