今日同哥哥嚟食呢一間四川菜,店舖用嘅餐具好有特色,全部係用竹林風味用具,就連店舖嘅顏色都以紅色為主,感覺好地道我哋叫咗店舖嘅招牌酸菜魚同水煮魚牛肉,呢兩款對我哋來講實在太吸引,所以先會得兩個人都叫兩款主食😆酸菜魚份量比想像中多,魚片鋪滿整個表面,底部仲有寬粉同芽菜,食極都食唔完咁🙈,佢哋嘅魚片夠厚同嫩滑,寬粉煙韌,所有嘢都煮得好入味😋睇到面頭咁多辣椒嘅水煮牛肩肉真係話一嘩聲,不過好彩我哋叫咗小辣,尚算接受到😙牛肩肉厚實但唔韌,仲吸收晒整個麻辣湯嘅精華,超正🤩另外我哋仲叫咗一個火爆魷魚鬚🤣魷魚都係我哋嘅最愛,所以一定要叫嚟試吓,每條魷魚都好大條,味道濃郁好惹味🤤最後因為食唔晒袋所以打包左返屋企比屋企人食,屋企人都讚不絕口😍