呢度系咁旺既地区来讲算环境宁静, 可以同朋友坐下倾下计既地方愈来愈少了!佢又唔会迫你走, 同系咁执野, 我好仲意同朋友来饮下茶, 食下素个人都冇咁燥底!! 佢都好多唔同既素食, 之前同朋友来都必是炒米, 因为佢炒得刚刚好, 唔用好多油, 食得好滋味!LUNCH随行附送有是日靓汤, 日日都唔同, 好正吧~~~今日有合掌瓜汤, 清清地好润, 又唔落味精先好~~~~ 唔系例汤咁HEA LOR!来猪排焗饭惹味可口,猪排好似猪胫肉,似真肉味而且质感亦相似, 我叫左咖哩汁, 佢有白汁同咖哩汁比我叫, 我觉得咖哩汁配饭系香D既!朋友叫左菜莆蛋, 佢要食清清地, 我都觉得唔错, 唔多油又唔会好咸, 要清清地既朋友系唔错既选择!!!

LUNCH随行附送有是日靓汤, 日日都唔同, 好正吧~~~

菜莆蛋
猪排焗饭
2017-11-09
等候时间
2 分钟 (堂食)
猪排焗饭