海皇粥店 (九龙湾).⚜️皮蛋瘦肉粥配蛋黄咸肉糭⚜️.粥品大大碗,皮蛋瘦肉系我最喜欢嘅粥(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 简单而历久不衰,咸肉糭我喜欢配糖! 令到糯米更香更甜,入面仲有猪肉同咸蛋黄!.⚜️海龙皇粥配肠粉⚜️.海龙王🐲顾名思义就系将好多野都系入面🤣有鱼蛋,鸡,鱼肉片等,好多料!仲加$7再配左好耐无食过嘅煎堆仔(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 好好食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 好烟韧!.⚜️xo酱萝卜糕⚜️.有成四件萝卜糕! 都好大份下!上面有少少虾米同XO酱,加埋甜酱食☺️仲好食啊!—————————————————-环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️. 📌 海皇粥店 (九龙湾)九龙湾牛头角道77号淘大商场一期地下G137-139号舖.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #九龙湾美食#hkfoodblogge
海皇粥店 (九龙湾)

⚜️皮蛋瘦肉粥配蛋黄咸肉糭⚜️
令到糯米更香更甜,入面仲有猪肉同咸蛋黄!

⚜️海龙皇粥配肠粉⚜️
海龙王🐲顾名思义就系将好多野都系入面🤣
有鱼蛋,鸡,鱼肉片等,好多料!

⚜️xo酱萝卜糕⚜️
有成四件萝卜糕! 都好大份下!
上面有少少虾米同XO酱,加埋甜酱食☺️仲好食啊!
—————————————————-
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 海皇粥店 (九龙湾)
九龙湾牛头角道77号淘大商场一期地下G137-139号舖
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #九龙湾美食#hkfoodblogger#海皇粥店