今日難得入到九龍城,緊係要食下泰國菜🤩間餐廳係九龍城廣場附近,好方便😆一入到去拎menu睇既時候嚇親😂好多野食!🤪🤪真係好多選擇😂我地揀左好耐😂好彩佢地好nice冇催我落單🥳🥗酸辣鳯爪沙律 $62好足料好多鳳爪👍🏻酸酸辣辣好開胃😋相比之下辣味比較重,但絕對唔會辣過頭🥴🍤泰式乾沙海鮮河 $67熱辣辣新鮮炒出來,仲出緊煙🤭🤭我覺得分量偏少,如果大食既話凈叫炒河可能會唔夠飽🤫不過我地都叫左好多野食,所以分量少d我地都冇所謂🤓最緊要唔好曬野食😇個炒河好味!夠曬鑊氣!😋🥦泰式欖角肉碎炒四季豆 $70平時去親泰國餐廳都會叫通菜,今次試試新野🤣好彩冇中伏!仲好有驚喜!😛本身我好鐘意食四季豆同肉碎😍喱個餸有齊我鐘意食既😋仲炒得好好食🥳🍹金不換菠蘿沙冰 $30杯野飲有好重既香菜味🤪我就覺得麻麻😛但朋友就好鐘意飲😂仲話陣香菜味好正🧐鐘意香菜既朋友可以試試佢😀🍧椰汁珍多冰 $29我叫返杯正常既野飲飲下先😅杯野飲比較普普通通🤣🍴芒果糯米飯$60去泰國餐廳必叫😂佢椰汁係另上,可以自己按份量落,熱椰汁溝入凍既糯米飯度😍加上有紫糯米加白糯米🤪——————————-泰象館(九龍城)九龍城城南道48號地下
今日難得入到九龍城,緊係要食下泰國菜🤩
間餐廳係九龍城廣場附近,好方便😆
一入到去拎menu睇既時候嚇親😂

🍧椰汁珍多冰 $29
我叫返杯正常既野飲飲下先😅杯野飲比較普普通通🤣

🍴芒果糯米飯$60

——————————-
泰象館(九龍城)
九龍城城南道48號地下