2023-06-14 70 浏览
最近好想食放題,然之後行過旺角兆萬嘅時候見到咁多人查宣傳單張,我就求其揀咗一間叫做大本瀛日式放題嘅去試吓😃上網見到有七百幾個好評我就滿懷希望入到去應該質素會唔差環境亦都OK嘅🤣但係點知就令我非常之失望😅食放題最緊要就係刺身同壽司啦,但係呢一點佢哋就做得非常之差啦😨簡直覺得自己中伏啊首先刺身有好多都係冇貨嘅,本身佢仲標榜話會有一啲比較貴價小小嘅嘢食就例如龍蝦同蟹嗰啲,點知上到去佢又話冇貨或者根本就冇嘅!咁我比呢個價錢出嚟,然之後乜都冇得食完全唔抵囉🫠就算有貨嘅刺身都好啦,好明顯係食得出,佢仲未融雪,質素好差,完全唔新鮮。就咁睇相都見到啲刺身魚生完全唔吸引🥲跟住佢哋出單又慢,叫完要等好耐先有,浪費唒啲時間。就算有野食啲野食都黎錯唒🙈熟食又唔ok,生冷野食又唔新鮮整體來講性價比真係唔算高囉🥲重點係佢嘅價錢同埋傳單上面都唔一樣上到去埋單發現個價錢係再貴啲嘅感覺好似俾人呃咗咁😅唔怪得知入到去發覺冇咩食客啦,感覺真係好伏到爆。我諗應該都唔會有下次㗎啦

但係點知就令我非常之失望😅
放題最緊要就係刺身壽司啦,但係呢一點佢哋就做得非常之差啦😨簡直覺得自己中伏啊

2023-06-11