2017-05-21 355 浏览
話說母親節當晚打算同屋企人親戚開開心心食餐飯。我都知呢d 節日出去食一定勁多人,咁就一早打去book 位,個員工就話食一個半鐘就要交檯,咁諗住都ok 就book 左6:30-8:00pm。一開始食飯嘅時候都無咩特別問題,服務都正正常常,但去到7點半嘅時候(食左一個鐘)惡夢就開始啦!個經理不斷催交檯、催埋單,態度仲要非常惡劣,話出面好多人等緊位,真係想講食放題任食嘅時間同態度都無咁癲!仲有留意返,檯上面嘅嘢食仲未食完,碟串燒同芒果糯米飯上左檯5分鐘都無!屋企人都畀個經理搞到一肚氣,原本開開心心慶祝母親節,變左大家心情都勁差,最後頂唔順寧願打包d 嘢食返屋企好過繼續受氣!簡單講,食嘢為左開心,要受氣嘅,間餐廳d 嘢食幾好食都唔會去,況且。。。 你懂的~所以,無!下!次!

屋企人都畀個經理搞到一肚氣

所以,無!下!次!
2017-05-14
庆祝纪念