2019-07-10
紐西蘭牛柳粒蕃茄忌廉汁意粉($88)平日我好鍾意食蕃茄,所以見到蕃茄必定係我選擇之一。牛柳粒唔算好多,個蓄茄汁底唔會好酸,最緊要唔會過濃,食落都唔算係濃味,午餐健康之選。再者,麵量都幾多,兩個人share食都OK。蜂蜜烤智利斑柳血橙忌廉汁薯菜($128)係好多嘅魚柳,個皮煎咗煎好脆口,另外都幾多忌廉,將魚柳蘸小小忌廉,更好味。另外,佢嘅薯蓉好入味,而且熱辣辣上,食落軟棉棉又滑溜加埋魚柳食的確好極。海鮮拼盤+$58$58有咁多海鮮食點可以唔叫呢?有生蠔、太平洋虎蝦、又有翡翠螺同青口仔。呢個價錢可以lunch食到海鮮都真係算係咁。而且都非常鮮甜,絕對係要加錢一試。原來呢到可以申請做會員,完成後仲會有好多優惠。餐廳環境格局都非常浪漫同有氣派,如果係情侶約會的確係一個好地方。而且仲有好多打卡位。🍽7.5/10
紐西蘭牛柳粒蕃茄忌廉汁意粉($88)
蜂蜜烤智利斑柳血橙忌廉汁薯菜($128)
海鮮拼盤+$58
🍽7.5/10