2020-09-25
———————————————————觀塘海濱公園只從開放之後,就好快人山人海,不論日夜,你都可以見到人們到此閒聊,迎著海風,放鬆心情,晚上更係拍拖人士常到嘅地方,今日就推介大家漫步過後,到呢間甚有情調嘅CAFE,為當日添上浪漫完滿嘅句點👫🔆Cafe嘅門面同内裏走輕奢華浪漫英式格調,絕對適合兩人世界,更重要嘅係店鋪提供嘅菜式賣相皆落足心思,一擺上枱你已經會😍😍,然後當然花數分鐘嘅時間去打卡啦😏👥「香烤安格斯牛肉眼扒配丹麥包多士」,牛扒嘅熟度掌握適中,七成岩岩好,唔會太生,放入口,肉嫩又帶有油脂香,正。佢以蛋黃醬配搭,新鮮可口。而底嘅多士都烤得好鬼香脆👍$138嘅價錢真係😍😍✳️「燒雞及大虎蝦配藜麥沙律」,又一賣相💯之作,未食已經覺得好食😂,睇住燒雞金黃又帶點香焦嘅表皮,食指大動阿!雞肉嫩滑,連住脆香嘅雞皮,滿足嘅味道☺️btw:虎蝦都好食架。但沙律我真心唔太識欣賞😂,仲要藜麥,感覺非常健康,完🎈要氣氛有氣氛,要情調有情調,要打卡有打卡靚靚野食,食物質素唔錯,散步完晚餐嘅不二之選~P.s. 我嗰日係來食午餐+係到多謝一聲朋友請食飯🤣
———————————————————
P.s. 我嗰日係來食午餐+係到多謝一聲朋友請食飯🤣