2008-02-27 8 浏览
2月14日情人節我同男朋友揀左簡簡單單的意粉屋食dinner.7時到達,陸續有好多情侶入座,餐廳佈置都幾好,暗暗地,桌上有靚靚candle同埋一隻bearbear 熊公仔.但座位與座位之間極近...完全聽到隔離table講野...唉...破壞氣分.食物方面,order了$481 的2人set.餐湯係龍蝦湯,味道不錯,有濃郁的龍蝦味.另外那個pizza 都很好味,芝士很多.不過那個龍蝦帶子天使面就唔掂啦,龍蝦汁太鹹,食了一半都食唔落,失敗之作.所有set都沒有甜品,其實情人節應該要有甜品做結尾囉.甜甜蜜蜜喎!所以呢,差了一點功夫就破壞哂成個Feeling.我下次都唔會再揀呢度過情人節囉.