2021-09-22
朋友介紹,入面既位置都係隨住booking而改變,所以上黎之前,記得要先book位。同埋佢係慢煮,同埋啲嘢食好新鮮,所以要預好充足嘅時間先黎食~入到去就聞到好香嘅黑松露同埋咖啡味,成間餐廳牆身都係projector投射既山水,好大自然幾個人,叫左三道菜share,野食需時,傾住計等。人手唔夠,半個鐘之後終於上咗碟菜,雖然上菜上得好慢但係啲嘢食真係好好食,牛油果花都整到好有心機,睇得出刀工,芥末蛋醬好特別,啲材料都好新鮮然後仲叫咗個Pizza,4小件,個底就烘得好脆,因為素食餐廳,無肉,有啲蕃茄同埋芝士。最後叫咗佢個特色食物:三骰飯。佢有牛油果蕃茄同埋燒汁雞髀菇,全部都切到一粒粒細細粒,侍應仲好細心咁樣講解可以點樣食,成餐飯都好舒服。仲有買豉油同埋Wasabi,好日式嘅感覺。之後仲叫咗個燒飯團,燒到脆脆地好得意。有好多味素所以都好香。