2008-11-09 20 浏览
約了兩個朋友到zoe cafe下午茶, order了三件cake : zoe, blueberry cheese & double decker. 而飲品有很多選擇, 我們order了camomile.cake真的好味, 但我覺得件cake細件o左d, 如果大番d會好d, 我唔介意比貴少少, 因為件cake細到到喉唔到肺lor..zoe : 不太甜, 啱啱好, 襯晒脆脆的餅底, 印象中, 其他餅店吃不到..blueberry cheese : 好cheesedouble decker : 上面層朱古力好滑, 但蓋過下面的蛋糕味道因為天氣轉涼, order了熱飲. 飲品是放於茶壺內, 約可"針"3-4茶杯, 坐了兩小時, 但茶於約一個小時已涼..

blueberry cheese : 好cheese