2018-05-13 73 浏览
呢间餐厅既门面俾我一种好似森林中的小屋既童话感觉😆里面既环境就充满著舒适悠闲既气氛。桌上同椅上有好多可爱公仔摆设,是有童心既设计。食物方面都唔错。呢个沙律好清新,d海草好新鲜好脆口,d洋葱就好甜。佢既味道真系好淡,钟意浓味既朋友未必钟意,但我觉得唔错,系一个有营健康既选择。鱿鱼炸得好脆,配他他酱食,好味😋登登登,我地系专登为左呢个鳗鱼饭黎呢间餐厅的。鳗鱼真系好大,而且肉质好滑好嫩,d酱汁又甜甜地,配个软硬适中既炒饭,一个字,正呀呢个锅既汤底好好味,有d似系甜豉油汤底咁,d牛肉几滑,其他蔬菜菇类配料都唔错。如果有得加个乌冬面底就prefect啦😆,可惜无😂饮品方面就一般啦,下次未必点了,因为佢提供既玄米茶都唔错。餐厅内仲有个卖特色产品既角落,都几靓几特别。餐厅职员服务都唔错,有耐心,食物会等我地食完一碟,再上另一碟。当晚有唔少都是父母带著小朋友来用餐,其实都岩,呢间餐厅无论系食物同环境都好适合小朋友😊
呢间餐厅既门面俾我一种好似森林中的小屋既童话感觉😆

里面既环境就充满著舒适悠闲既气氛。

桌上同椅上有好多可爱公仔摆设,是有童心既设计。

食物方面都唔错。
日本鲜海草沙律

日式他他酱吉列鱿鱼

鱿鱼炸得好脆,配他他酱食,好味😋

原条蒲烧鳗鱼炒饭

神户野菜牛肉锅

青苹果梳打

饮品方面就一般啦,下次未必点了,因为佢提供既玄米茶都唔错。

餐厅内仲有个卖特色产品既角落,都几靓几特别。

原条蒲烧鳗鱼炒饭