2018-07-31 367 浏览
太古城嘅 LOG ON cafe 應該係全香港唯一一間。 呢間cafe貼住LOG ON 店, 整體黎講裝修風格都係同LOG ON 一樣係簡約日式風格! 喺LOG ON shopping 完啱啱好就黎到cafe 歇一歇😁Cafe 內座位都算多,地方闊落有空間感! 座位都係可以自由入座可以搭枱。睇佢menu 食物種類繁多,有All Day Breakfast 、 Sanwiches 、 飯同Pasta 類都有! 今次食咗兩個pasta 呢個黑松露雜菌扁意粉係非常creamy 底! pasta 本身都算彈牙。 但食多左會覺得個cream sauce 好膩😜 黑松露份量好足好夠味👍🏻 另外食咗卡邦尼煙肉扁意粉。 同樣又係cream sauce 底, 太膩。 但闊條麵本身質地彈牙! 蒜蓉包都算香脆可口☺️ 但整體黎講呢個pasta 比較單調同埋普通😉

Cafe 內座位都算多,地方闊落有空間感!

座位都係可以自由入座可以搭枱。

今次食咗兩個pasta

雜菌黑松露扁意粉