同母親慶祝生日午飯,經過九龍城打鼓嶺道有一間日式料理餐廳!就決定入去食個定食😆!入面餐廳播放日本音樂,設計簡簡單單都容納不少顧客!乾淨企理💪我們選擇對窗卡位,可以透過玻璃望住出面的街道,真係好舒服🥰1.季節刺身四品加熱烏冬首先幾道前菜,有煎炸餃子🥟,蜆肉蝦子沙律,蒸蛋,麵豉湯,有橙做水果!主菜當然有新鮮大大隻牡丹蝦,三文魚腩,帶子,吞拿魚腩。配上熱辣辣的彈牙烏東!全個套餐份量非常豐富,全部都係新鮮食材2.鹽燒油甘鮫我最喜歡的魚鮫,煎得非常香脆可口,見到魚油都分佈豐富,而且大大件魚鮫,以為唔夠食,食哂整套前菜,加上檸檬🍋汁滴在新鮮煎香魚鮫上!好好食啊最後有甜品雪糕🍦附送,一個係綠茶🍵味道,一個係豆腐味道!2個味道清清淡淡,不是太甜,正啊❤️‍🔥好滿足的生日午飯!竟然九龍城都有日本居酒屋小店,可以下次考慮晚餐試下🍦

我們選擇對窗卡位,可以透過玻璃望住出面的街道,真係好舒服🥰

1.季節刺身四品加熱烏冬
全個套餐份量非常豐富,全部都係新鮮食材

2.鹽燒油甘鮫

竟然九龍城都有日本居酒屋小店,可以下次考慮晚餐試下🍦