2024-05-04 346 浏览
上网见到佢有包厢几特别,就带埋朋友只狗狗嚟食晏。本身book咗早啲,但系有啲事赶唔切嚟,打电话去改时间,个职员都好有耐性再安排晏少少俾我哋。同埋以为佢下午茶时段剩系得粉面,点知原来都可以照叫午餐同埋餐牌上面所有嘢,咁就安心可以改晏少少。早咗半个钟头到,佢就叫我哋喺私家车里便等住先收拾好枱之后嘅话就call我哋入去,呢度唔使客人喺室外等,又要再赞一赞个职员。另外侍应服务好,同埋对啲宠物都友善。另外食嘢方面,大部份都几出色,个虾油炒饭几香都炒得好干身。个肉碎银针粉,肉碎几够火候,但系就肉碎偏少。泰式生虾新鲜爽口,个汁加埋个片辣椒超抢喉,食得辣嘅朋友值得推荐。龙眼冰都好好饮唔会太甜又多龙眼肉,简直系解辣首选。不过午餐加配嘅小食两只鸡翼就略嫌韩血酸少少,佢系整单支鸡翼为两只,虾饼就系得一件。反而另外叫嘅沙嗲串烧同埋个牛脷,有炭烧风味。牛脷亦都好淋滑,性价比反而高好多。整体嚟讲用餐时间90分钟系足够嘅,包厢大,又有冷气坐六七个人都冇问题。整体食物味道都水准,短期内再食嘅机会都几大。