2019-03-03 317 浏览
性價比超高嘅放題耐唔耐就會book一次日式放題食,今次就去旺角嘅吉壽嚐鮮~入去發現比較其他放題黎講,吉壽地方更闊落有空間感,裝修亦具豪華feel~menu選擇好多,除左最基本嘅壽司,刺身、仲有燒物、沙律、手卷、天婦羅、煮物、串燒、中式靚湯、甜品、同埋一品海鮮料理、完全符合晒唔同人嘅口味同需要~🤤三文魚刺身厚身肥美,食落入口即溶👍🏻甜蝦、帶子、蜜汁鮑片都有一定的水準,最推薦嘅係三文魚刺身、帶子,花之戀,賣相誘人,仲要食落好新鮮,一d雪味都冇~雞軟骨、焗羊架、牛油粟米、牛柳粒、整體來說全部恰到好處,牛柳肉質唔錯,嫩甜👍🏻羊架朋友話肥瘦得宜鮮嫩多汁且羶味唔重~天婦羅蝦炸漿唔算厚,炸的也酥脆~超鍾意酥炸榴槤、香脆可口而不膩人,咬落一口爆漿、外面酥脆裡面榴槤味濃郁、好味😍甜品有泡芙雪糕等等~~當然飲品梅酒清酒還有很多我地都冇食到,下次帶多一個胃去先得哈哈😄整體而言真係唔錯,waiter雖然很忙但係態度十分好,服務過程亦冇漏單情況出現,吃貨表示非常滿足😍
性價比超高嘅放題

menu選擇好多,除左最基本嘅壽司刺身、仲有燒物、沙律、手卷、天婦羅、煮物、串燒、中式靚湯、甜品、同埋一品海鮮料理、完全符合晒唔同人嘅口味同需要~🤤