2021-07-24 74 浏览
💛手剁咸鱼煎肉饼饭 $48😋😋😋😋肉饼系直接捞左咸鱼入去先煎,岩晒我呢d中意食鱼但又怕骨既人😝入口有惊喜,味道同口咸都👍🏻 配左d酸菜唔够咸又唔够酸,无乜味🤔💛手拍青瓜 $28😋😋😋😋首先,呢个价钱呢个份量已经冇得输👍🏻比我想像中冇咁辣,同唔够酸🤔唔系平时食开嘅拍青瓜但配上面既蒜泥食又好OK㖞😋💛麻辣口水鸡饭 $45😋😋😋😋初头都有d担心冻既口水鸡配饭会又冻又热会怪怪的,但原来个口水鸡系热既😳啲鸡好嫩亦好入味😙 但就有啲过油全部比油浸住咁,同埋如果可以酸d就好喇😌💛五指毛桃淮山煲鸡 (跟餐送)😋😋😋😋汤怪的我比💯💛菜心配蚝油 (跟餐+$12)😋😋😋😋菜菜子点可以唔食菜呢😌 跟餐只系加$12又大大碟,扺👍🏻💛柠蜜虽然呢间小店坐得迫d,但服务员态度一啲都唔似平时茶记粗鲁员工,都几有礼貌😊好可惜当日我都7点去到已经有几样野卖晒😞 下次一定要试到凉拌海蜇手撕鸡同埋猪手新竹米粉🧐
💛手剁咸鱼煎肉饼饭 $48

手剁咸鱼煎肉饼饭

💛手拍青瓜 $28
😋😋😋😋
首先,呢个价钱呢个份量已经冇得输👍🏻
比我想像中冇咁辣,同唔够酸🤔
唔系平时食开嘅拍青瓜但配上面既蒜泥食又好OK㖞😋

💛麻辣口水鸡饭 $45

麻辣口水鸡饭

💛五指毛桃淮山煲鸡 (跟餐送)
汤怪的我比💯

五指毛桃淮山煲鸡

💛菜心配蚝油 (跟餐+$12)
菜菜子点可以唔食菜呢😌 跟餐只系加$12又大大碟,扺👍🏻

油菜