2020-03-14 105 浏览
今日约咗朋友食生日饭,咁梗系想食好啲㗎啦,所以就约咗朋友嚟食放题,旺角嘅放题有好多选择,今次就拣咗至尊满屋黎试一试。食物都系选择都唔少,有两大本簿俾你填纸落order,全部都彩色印制,可以俾你睇吓嘢食嘅样系点,令到我样样嘢食都好想试!一嚟到梗系食刺身先啦,都有六至八种刺身可以选择,有鱼生吞拿鱼带子甜虾鲍片等等,厚度都适中,唔会太薄交行货!都几新鲜添!而且叫嘅数量都俾得足,唔会偷鸡比少啲!另外呢度啲熟食都几好食,我好钟意食呢个牛肉火锅,仲有牛舌串烧菠萝玉子,全部都好食!仲有好多寿司,唔会太大旧饭,阻着你个胃口,另外仲有啲杂物,炸番薯好好食同埋炸虾都唔错!仲有最后有雪糕食有最正嘅movenpick同Häagen-Dazs!好食!唯一想改善系饮品饮品选择可以更多会更好!