2016-11-13 836 浏览
其实食过好多次,今次特登写食评系因为上次去左其他分店食,发现水准差好远😵😵所以要特别写黎赞下cwb店,真系好好食一个人食左碗原汁牛肉面(粗面,加酸菜)🐂、一口盐酥鸡、加杯冬瓜茶✌🏾️牛肉面嘅牛肉肥瘦适中,又够腍,汤又够味,粗面够晒咬口😁之前试过配幼面,觉得都系粗面好食d😍呢个牛肉面好有台湾的味道😙盐酥鸡经过调配,比较岩香港人口味😁因为台湾炸野好中意再加调味料/香料调味,好多时台湾嘅盐酥鸡就有d甜味,但其实我觉得好怪😲小王嘅盐酥鸡系无𠮶种味,炸得够香口👍🏻本人表示岩晒我口味😋冬瓜茶就甜左d啦,但都好饮过贡x,x脚亭嘅😂之前饮过洛神花雪梨茶🌸,就酸酸地,唔太甜,好好味😁