2019-02-28
上幾次經過依間餐廳,都覺得佢哋嘅裝修好靚,今次就嚟食下餐牌簡單易明,今次我地叫左2個set佢set既價錢係合理既,不會話太overcharge 我地加左28元試下個蕃薯chips,個chips 甜甜地,加上經過調味既咖哩醬,好食餐湯係包埋既,佢個湯非常足料,有蒜頭,蘿蔔,脆肉瓜,薯仔蕃茄等,一飲落去就知佢真材實料我叫左個南瓜藜麥飯,個刺身帶子用牛油輕輕煎二面,加上本身個飯有南瓜鮮甜味,佢仲加左好新鮮既菇一齊煮,食落幾fresh,有草原翻滾既味道😂依個飯,感覺好健康另一個叫左burger ,佢入面係有beacon , 蕃茄,牛肉,肉醬,生菜,芝士。佢地用好巧妙既方法,令到你咬落去d菜同蕃茄既水份唔會浸濕埋個包,好值得讚既係,佢個包本身唔硬唔軟,少少脆身,食得到佢用既材料都唔錯薯格新鮮熱辣有厚度,好食!同樣地,近排去嗰幾間餐廳,店員服務態度好好,依間都唔例外,店員勤力,反應快,有禮貌,人手足夠,好值得讚佢地
餐牌簡單易明,今次我地叫左2個set
佢set既價錢係合理既,不會話太overcharge