好多人推介鮪世市場,喺正另外一間都幾出名嘅立食壽司隔離,有競爭嘅情況下,大家一定越早越好😝入咗嘅時候,店員安排我哋坐吧枱,別具風味,似Omakase嘅感覺,座位算寬闊舒適,唔逼夾。呢度有好多唔同款嘅壽司,眼花撩亂,件件都想食!我自己就覺得火灸壽司最出色,例如火炙三文魚腩、火炙左口魚裙邊、海鹽輕燒劍魚腩,每件油脂感滿滿,師傳將每片魚生都燒得均勻,魚油香比火槍迫晒出嚟,滿口都係魚油香🔥溫度都剛剛好♥️厚切火炙鵝肝都係必叫!只係$48一件,絕對唔會俾啲cheap嘢你,鵝肝同飯嘅厚度比例係一比一☺️☺️表面煎得金黃焦脆,好香口,亦都將鵝肝嘅油滲透到飯中!香而不膩。刺身方面叫咗厚切金目鯛係火炙咗表皮,肉質食落香嫰。有兩大片,好厚肉。另外仲有赤貝,爽口鮮甜。仲有日本生蠔,有驚喜,肥美鮮嫰,一啖啜入口,肥美飽滿,濃郁嘅海水味 🦪亦都有少少甘香,必食!❤️熟悉方面叫咗個北海道海鹽炸甜蝦同埋烏冬,炸甜蝦好有驚喜,亦都比較少見!炸到好鬆脆,連蝦頭蝦尾都可以食埋~😇😇烏冬麵條質地都煙靭!✨✨My Ranking1️⃣厚切火炙鵝肝2️⃣日本生蠔 3️⃣火炙左口魚裙邊整體都相當唔錯,性價比高,裝修、服務、食物、衛生都屬於高水平👍

呢度有好多唔同款嘅壽司,眼花撩亂,件件都想食!

✨✨My Ranking
1️⃣厚切火炙鵝肝