2021-04-13
今日同朋友去食串燒放題,呢間真係超值,💯推介大家要去試下。首先要讚下佢個燒烤爐,我對衛生要求都幾高,但見佢地抹得乾乾淨淨,唔會有半點污糟,真係食得安心。又有抹手濕紙巾提供真係好貼心。第二樣要讚係野食款式多,上菜速度快,沒有漏單。仲有佢地係用QR code落單,非常方便👍🏻👍🏻👍🏻串grill有好多醬料準備好比大家調味,第一次食串燒點泰式魚露,真係超超超好食😋😋第二最愛係串grill辣粉,佢唔係好辣,但帶到個鮮味出黎,成晚狂用❤️到主角串燒出場啦,串grill串燒有豬、牛、羊、雞、海鮮、丸、腸、蔬果同甜品,我好貪心,每款都想試下,我同友人都覺得所有串燒都好新鮮好味。我全晚最欣賞係M6和牛串同牛舌串。和牛串燒完非常juice,好正。牛舌就好爽好好味,係最靚既牛舌芯,好正😋😋而我朋友最鐘意食燒蜆肉,好正。到燒生果,點少得燒菠蘿🍍燒菠蘿真係好正,超甜超多汁,好好味。我地最後燒既野食係燒棉花糖,呢個自動串燒爐,燒棉花糖真係一流,燒到金黃色咁,好正,如果可以夾塊餅乾食更正🤣🤣食完棉花糖,職員送上一人一杯雪糕作為今晚晚餐既完結,一人一杯Haagen-Dazs 真係好正,好抵食😋😋最後想大讚一樣野,佢地
最後想大讚一樣野,佢地抽風系統係超好,食完唔會有燒烤味。
仲有員工個個都好nice,有好親切既感覺,野食又好味,又有我地香港人最愛既燒棉花糖,真係一個開心既晚上😊😊