2024-02-09
✨粗店燒烤✨ #kg_九龍🪑依間舖頭啲位好舒服 望落乾淨企理 完全唔會好大油煙 同埋見到好多細節位都有諗過 例如枱上會有一個盤比你暖住啲串燒 另外值得讚嘅係佢啲調味粉超好食 有辣有唔辣 兩款個味都幾特別應該係舖頭自己調出嚟嘅!(≧∇≦)🌱鹽燒秋葵 $14好好食又夠味 一串$14有3條秋葵好抵食! 🍄燒冬菇 $19賣相好好 點知個底係燒燶晒.. 換一碟之後都係燶底..失望..同埋個冬菇好薄🦪燒生蠔 $38大推大推大推 $38有兩隻燒生蠔真係超抵食 仲要個生蠔幾肥美 滑捋捋 好好食!我已經決定咗會encore呢個生蠔!! 🌊錫紙卜卜蜆 $56發現呢間啲海鮮係幾好食 啲蜆普遍都大粒厚肉 有朋友食到有沙但我食4粒都無沙🤣 🐚燒扇貝 $32好大粒扇貝 呢個我無食但朋友話好食嘅!🦑燒魷魚 $34個味道係好食嘅 但係…唔夠熱扣分🐣其他串燒 我哋仲叫咗燒雞皮 雞軟骨 五花肉 雞腎 燒雞翼 燒牛丸等等 味道來講 我覺得全部都係正常發揮好食嘅!不過扣分位係大部分都唔夠熱 感覺上佢應該係燒定 然後上菜前再整番熱… 最後提提大家 上Openrice訂位仲有discount 我上次星期六晚6:30pm食有7折!
🌱鹽燒秋葵 $14
好好食又夠味 一串$14有3條秋葵好抵食!
🍄燒冬菇 $19
🦪燒生蠔 $38
🌊錫紙卜卜蜆 $56
🐚燒扇貝 $32
好大粒扇貝 呢個我無食但朋友話好食嘅!
🦑燒魷魚 $34
個味道係好食嘅 但係…唔夠熱扣分
🐣其他串燒
最後提提大家 上Openrice訂位仲有discount 我上次星期六晚6:30pm食有7折!!
▽ Rating ▽
好食: 7.5/10
環境: 8.5/10
推薦: 8/10
人均消費: ard $125/ person (7折後!)