2021-04-18 62 浏览
今日同朋友係北角和富行街見到呢間都幾多人就去試吓~睇一睇餐牌其實價錢都相當抵食,set dinner 大概$100左右一位已經包括飲品同餐湯 ,如果唔啱嘅話亦都有散嗌 ,有農夫包丶鐵板餐丶常餐等等 我同朋友就要咗個熔岩椰青海鮮珍珠飯同埋香煎紐西蘭肉眼牛扒 (set dinner)餐湯係周打魚湯, 入邊有蘿蔔丶洋蔥等等都幾creamy 主菜肉眼扒要了燒汁 都好大塊,食落去都有牛味 以呢個價錢來講可以收貨 ,意粉唔係白灼意粉,係蕃茄意粉🍝~睇得出有誠意 至於熔岩椰青海鮮珍珠飯 🥥 一上枱好震撼,真係有用熔岩既感覺 成個椰青入邊放滿左芝士海鮮飯 其實好邪惡🤪但係又好好食 芝士夾雜椰香味 再配上新鮮海鮮 正~另外叫咗兩杯特色飲品 包括係芒椰派對同乳酸奶昔乳酸奶昔酸酸甜甜 都不錯👌至於芒椰派對🥭好重芒果味 甜度適中 食完野飲番啲凍嘢令人好透心涼😋以呢個價錢來講性價比幾高!
今日同朋友係北角和富行街
見到呢間都幾多人就去試吓~

餐湯係周打魚湯, 入邊有蘿蔔丶洋蔥等等都幾creamy

另外叫咗兩杯特色飲品 包括係芒椰派對同乳酸奶昔

乳酸奶昔酸酸甜甜 都不錯👌
至於芒椰派對🥭好重芒果味
甜度適中 食完野飲番啲凍嘢令人好透心涼😋

以呢個價錢來講性價比幾高!