近期見到唔少foodie介紹哩個班堡~真係睇到我流哂口水呀~個陣去日本~我真係特登一朝早起身就係為左食M記個鬆餅漢堡架~估唔到哩間小店Hero's Friday咁有sense~佢地仲要係香港首創架~✅豬柳蛋班堡($48)班堡其實係用pancake取代麵包~pancake食落鬆軟可口~蛋香味濃濃的~炒蛋非常香滑~豬柳煎得非常香口~夾埋一齊食~鹹鹹甜甜咁~真係絕配呀!!✅英雄漢堡($93)哩個burger真係超級大個~超有份量~有成11cm~裡面有~生菜~蕃茄~蛋~芝士~煙肉之外~仲有2塊5oz既100%pure beef~2大塊美國頂級純牛肉手工漢堡外層焦香~內裡juicy多汁~肉味濃郁~口感一流~burger內既醬汁有d似蜜糖芥末醬既味道~配合埋一齊食幾夾幾唔錯~唔好講少~哩個burger~一個大男人都未必食得哂倆款包都係set黎既~包埋薯條同飲品~其中一包薯條我地加左$10~轉做✅甜薯薯條~粗薯條份量十足~薯味濃~名哂香脆~另外甜薯薯條食落真係幾有驚喜~甜甜既番薯條~味道就係甜薯既味道~加埋香脆既外表~好好味~好特別~食唔哂~夜d用焗爐整返熱d薯條同埋甜薯薯條一樣咁好味~
近期見到唔少foodie介紹哩個班堡~
真係睇到我流哂口水呀~

✅豬柳蛋班堡($48)

炒蛋非常香滑~豬柳煎得非常香口~
夾埋一齊食~鹹鹹甜甜咁~真係絕配呀!!
✅英雄漢堡($93)

哩個burger真係超級大個~超有份量~有成11cm~
裡面有~生菜~蕃茄~蛋~芝士~煙肉之外~
仲有2塊5oz既100%pure beef~

2大塊美國頂級純牛肉手工漢堡外層焦香~
內裡juicy多汁~肉味濃郁~口感一流~
burger內既醬汁有d似蜜糖芥末醬既味道~
配合埋一齊食幾夾幾唔錯~
唔好講少~哩個burger~一個大男人都未必食得哂
倆款包都係set黎既~包埋薯條同飲品~
其中一包薯條我地加左$10~轉做✅甜薯薯條~

粗薯條份量十足~薯味濃~名哂香脆~
另外甜薯薯條食落真係幾有驚喜~
甜甜既番薯條~味道就係甜薯既味道~
加埋香脆既外表~好好味~好特別~
食唔哂~夜d用焗爐整返熱d薯條同埋甜薯薯條一樣咁好味~
2021-12-14
10 分钟 (外卖自取)