2018-11-22 44 浏览
同朋友book左7點半食飯,朋友遲到但店員都話照計鐘,好彩朋友唔係遲太多可能時間仲早唔算太多人,但慢慢都開始坐滿人店員安排4人座位比我地,方便我地放食物佢地點餐簿有兩本,一本以刺身、壽司、軍艦為主,另一本就係熟食為主好快已經寫好食物,我即刻叫左海膽手卷,好迷你,但我覺得啱啱好,唔會太濟海膽都幾新鮮,所以有encore 然後就到刺身,都好新鮮,特別係帶子,好鮮甜呢個海膽帆立貝壽司都係我encore食物之一,最鐘意佢舊飯唔會好大舊,又係可以一口食晒唔會好濟飲品方面都有好多選擇,可以叫佢地啲特飲或者出去飲品揀,朋友叫左蜜桃梳打,我就去左飲品櫃揀左荔枝茶最後每人可以揀一款雪糕,分別有Movenpick同埋Haagen Dazs唔同口味,都有限定味道,要問店員先知總括呢間放題唔錯,食物質素中上,服務態度都好,會好快幫我地收晒啲空碟,上食物速度都快,亦冇出現漏單情況
可能時間仲早唔算太多人,但慢慢都開始坐滿人

店員安排4人座位比我地,方便我地放食物

佢地點餐簿有兩本,一本以刺身壽司、軍艦為主,另一本就係熟食為主

海膽都幾新鮮,所以有encore

然後就到刺身,都好新鮮,特別係帶子,好鮮甜