2017-10-31
今日嚟到中環嘅大吉居酒屋食放題,例牌喺門口影返張相先因為上網睇啲人話食品唔錯,選擇又多, 又有Haagen-Dazs雪糕,所以一於來試吓我去親放題都比較鍾意睇個雪櫃有啲咩嘢飲同埋有咩甜品, 呢個飲品櫃實在令我太高興,因為我發現除咗選擇多之外,仲有我之前去韓國買嘅啤酒!好好味飲品櫃隔離有雪糕櫃,除咗Haagen-Dazs雪糕之外,仲有阿波羅雪糕,奇脆批,孖條,仲有其他雪條甜品都有自己一個雪櫃,最估唔到呢度有山水豆腐花同埋乳酪食,仲有推介嘅係3.6牛乳布甸真係好好食,好友奶香味。唔好睇佢個樣平平凡凡,但呢個真係值得推介!刺身方面,每樣嗌少少試吓呢個係雞泡魚干,香脆易入口,我地嗌左兩轉黎食,好味每次食放題都要嗌燒牛舌,我至愛燒羊架一啲都唔蘇,好味嗌左少量天婦羅,香口實太多嘢食不能盡錄,重點係價錢唔貴,而且選擇多,女孩子最喜愛嘅甜品同飲品都應有盡有,食過返尋味!
好好味
刺身方面,每樣嗌少少試吓
呢個係雞泡魚干,香脆易入口,我地嗌左兩轉黎食,好味
每次食放題都要嗌燒牛舌,我至愛
燒羊架一啲都唔蘇,好味
嗌左少量天婦羅,香口