2024-03-16 290 浏览
💡性價比高的串燒好耐都無食過串燒,呢日同朋友去左一間限時酒類、飲品做緊半價優惠,同埋$10就有一串串燒,性價比好高的串燒店,而且環境寬敞,裝修好有日式風,岩曬同朋友慢慢價傾計。🍽串燒串燒有幾款價格類別$10 / $15 / $20 一串佢地有雞肉串燒組合同牛肉串燒組合,一set有3串,最岩有選擇困難的朋友,一次過試曬佢地招牌野,而且味道都幾濃。厚切牛舌夠曬份量,好彈牙。白鱔肉質軟彈,口感好Juicy。豚肉秋葵,牛肉雞脾菇都值得一試。🍽Taco呢個佢地自家製Taco,日式版本,一定要試。以炸紫菜做餅底,再放上壽司飯,非常鬆脆。叫左鰻魚,味道岩岩好,肉質夠juicy。另外仲有不同的壽司可以一試。🍽 迷你牛肉溫泉♨️湯烏冬 食完串燒,如果覺得唔夠飽,仲有其他熱食,牛肉份量都幾多,仲要係薄切,入口即溶,不錯。另外,飲品做緊半價,咁抵點都要叫黎啤一啤
💡性價比高的串燒

🍽串燒
串燒有幾款價格類別
$10 / $15 / $20 一串

🍽Taco

🍽 迷你牛肉溫泉♨️湯烏冬

另外,飲品做緊半價,咁抵點都要叫黎啤一啤