2024-01-12 1426 浏览
都有一段时间无嚟过校长,之前都食过好多次觉得性价比好高,要encore一吓😎一入到嚟竟然率先见到榴梿布甸😍😍😍好开心🥳首先食啲醒胃前菜,钟意食辣嘅朋友一定要试吓麻辣莲藕👍炸物都有好多款!春卷、炸鱼皮、洋葱圈,热辣辣够脆口,唔错㖞🤩一如既往,有好多款特色饮品,我哋都试咗几款未试过嘅饮品👍今晚主打烧肉,所以我哋无点火锅😝自助区好多肉类,啱晒食肉兽🤣点心区都有好多款点心,虾饺烧卖梗系必食啦😋仲有好多款熟食任君选择!辣煮花螺、清酒煮蚬都有,鲜味😻究竟胃纳要几大先食得晒全部款式🤣虽然只系烧肉,但都有太多款式,今次嘅韩风大酱牛腌得好好,仲有好几款唔同嘅牛,牛粒、牛扒、肥牛,而且全部唔韧,剩食牛都满足🤣鸭胸、猪柳汉堡、丸丸肠肠都占咗我哋唔少胃纳,尤其要赞一赞香草鱼柳,好滑好入味,我食咗几件🤣而我的他好钟意食多春鱼,条条都胀卜卜,正啊🥰仲有一样要赞,我俩都好钟意食烧菠萝,呢度都有啊,而且够晒juicy,食咗几件,消化力up😉🤣食完咁多肉,系时候食布甸、雪糕啦!今晚必试榴梿布甸、水蜜桃粒粒芒果布甸,两款都好掂,加埋花奶简直享受😎😎埋单每位$262,咁多好味嘢食,性价比高呀😉

一入到嚟竟然率先见到榴梿布甸😍😍😍好开心🥳

埋单每位$262,咁多好味嘢食,性价比高呀😉