2021-04-29
突然想打邊爐,就搜尋下屋企附近有咩打邊爐既地方,係OpenRice見到哩間邊爐放題見佢評價唔錯,價錢都okay, 就二話不說黎試下。一黎到感覺已經十分良好,因為門口侍應哥哥都好有禮貌,介紹好曬有咩食同點樣點餐。仲有我帶埋小朋友佢都安排左個方便既位比我,出街食野唔止享受食物,享受服務到緊要,哩一點值得讚呀!另外要讚既係上菜速度呀,快又準呀!食放題成日怕漏單,哩個情況完全冇發生,唔洗點完又點,十分好!哩度d野食都好新鮮,我地叫左蜆同埋蝦你都唔會話覺得佢係擺左好耐,唔敢食既。d蜆都係鮮甜同大隻既!另外想讚既係d壽司,通常去食火鍋放題d壽司都唔係幾掂,哩一間就唔同,係very okay既👍 最後甜品仲有好多選擇,估唔到仲有芋圓,我地叫左芋圓、布甸、同埋宇治雪糕🍦。為今晚突如其來既邊邊放題劃上完美既句號。
為今晚突如其來既邊邊放題劃上完美既句號。