2022-10-02
💡 性價比高既放題今日去旺角行街,就試左尼間性價比高既日式放題,而且座位寬敞舒適,唔會好迫,可以舒舒服服咁食晚餐。🍽 刺身種類豐富刺身款式多,三文魚、吞拿魚、帶子、希靈魚、油甘魚、北寄貝、八爪魚、赤貝、榮螺等刺身都相當肥美、,而且鮮味十足。最特別係冰鎮花海蜇,平時出面好少見,蝦刺身都有三款,甜蝦、虎蝦、大赤蝦,實有一隻蝦啱你食。🍽壽司、燒物質素高三文魚壽司、帆立貝壽司、鰻魚壽司等壽司,仲有海膽手卷同鮑魚手卷,都係細細件,唔會成口飯,食到材料既味道。燒物都好出色,燒菠蘿、燒牛舌、燒鱈魚乾,都燒得岩岩好,最鍾意就係燒菠蘿,夠甜。🍽特色料理同自助區極品牛柳粒、殿堂宴客醉鮑魚、吉品鮑汁扣花膠,有唔少特色料理選擇,味道都相當唔錯。另外仲有個好大既自助區,有沙律、熟食,例如青口、海蝦、章魚燒等。🍽飲品甜品選擇多有各款汽水,仲有啤酒,somersby ,同埋清酒,岩哂鍾意飲酒既我。另外,亦有特色自家泡既茶,如桂花烏龍。甜品除咗一般既雪條、甜筒外,仲有軟雪糕選擇!Ps 尼間日式放題食物種類多,而且質素有保證,性價比真係相當高,會再食!
🍽 刺身種類豐富
🍽壽司、燒物質素高