2021-12-17 33 浏览
放題大家一定成日食 呢間大瀛喜放題性價比好高着先有all you can eat 小食 飲品 同雪糕雪條清酒梅酒都有 佢仲要有幾隻熱湯 完全係岩晒唔同人口味 我一定要講 佢有款牛奶燉燕窩 係痴線勁好飲 勁暖胃 有小小似屋企人煲感覺 飲品都係汽水為主 有啤酒 同埋茶類 都好多選擇小食有唔同凍盤 好似蝦 青口 螺肉等等 小小似日式 前菜bar落單任食 係用手機qr code 勁方便 基本上 你講得出都有得食 刺身 壽司 冷熱食 湯麵 炸物 有幾樣都想比大家試下酸菜魚你以為放題酸菜魚好難食? 唔係 佢竟然整到個湯係酸辣再加麻辣 仲有唔小份量魚 係出奇地好食特別雪糕就一人一杯only 當然係Hagen Dazs 同movenpick 啦當然係刺身皇牌 永遠都係咁靚擺盤 全部大份 係好食 新鮮 仲要多選擇 唔會hea你
放題大家一定成日食 呢間大瀛喜放題性價比好高

清酒梅酒都有 佢仲要有幾隻熱湯 完全係岩晒唔同人口味