2018-03-19 369 浏览
之前想食極尚大喜屋好耐 今日終於決定黎試下 因為8點幾先黎到 所以唔洗點等就有位呢到基本上普通日式放題你可以食到既野都有 值得一提既係呢到有cocktail 同特飲 唔洗淨係飲汽水好啦 首先梗係要講下刺身作為一個三文魚控真係要好好表揚下 肉質唔會太梅 又好新鮮甜美至於另外既油甘魚同希靈魚 亦都十分新鮮同無怪味 連唔係好like佢地既我都幾鍾意呢到仲有原隻蟹鉗 應該係其他放題少d見 蟹肉都非常高質D北寄貝 就同平時食到差唔多 唔係好特別壽司我地只係試左d special既壽司整得好精緻值得推介係牛油果軟殼蟹壽司 同 三文魚香芒加州卷 係牛油果配軟殼蟹口感十足 芒果三文魚出奇地夾跟住就到天婦羅! 蝦天婦羅上果陣係熱辣辣 炸粉唔厚 係原隻蝦咁炸 而南瓜天婦羅都係岩岩好唔會太淋我地仲試左炸鮮奶 芝士年糕 同榴槤炸彈 尤其係個炸鮮奶特別值得推介 唔會太甜又外脆內軟除左以上既野, 我覺得芝麻醬豆腐同牛柳粒都好好食 豆腐好滑芝麻醬又好濃味 至於牛柳粒就有口感得黎又唔會硬總括黎講 呢到性價比真係幾高 每樣野食質素都唔差 又同其他類似放題價錢相近 值得一戰

好啦 首先梗係要講下刺身

值得推介係牛油果軟殼蟹壽司 同 三文魚香芒加州卷 係
牛油果配軟殼蟹口感十足
芒果三文魚出奇地夾

2018-02-27
$294.5 (晚餐)