2023-03-19
淘大開左呢間川菜一段時間, 一直都未試過, 上星期有個friend過開九龍灣就有機會試下已經book左位但個friend話少少喉嚨痛, 咁就照去不過叫清少少啦, 食完覺得都好彩布cancel booking 🤣小食叫左個涼拌鮮魚皮, 超好味一定要試!!! $53都唔算平, 但佢份量都幾多, D魚皮好爽口, 魚鱗清我好乾淨, 食落個味道有少少似平時海哲既調味, 攸開胃菜一流!!小菜類就叫左螞蟻上樹 $98 炒得夠乾身, 肉碎又夠多, 調味唔會過鹹, 少少蔥花同芝麻好香主菜就左佢叫清D, 同時都要滿足下我鍾意熱氣野既口味🤣 小酥肉 $58 新鮮炸起熱辣辣, 炸粉唔會話太厚佢D座位都幾舒服, 加上見到隔離枱有D大大杯野飲, 就忍唔住叫左一人一杯西柚特飲同大檸樂, 慢慢吹下水😋👍🏻