2023-08-02
我嗰日咁岩skip咗lunch餓到爆 所以食咗好多嘢咁🤣👨🏻🍳🤳🏻鮪世壽司盛 $298 ❤️🔥總共有8舊壽司 另外會有埋沙律🥗麵豉湯🥣同茶碗蒸🍥睇片都見到每件刺身都厚切又長🔥🔥個肥美拖羅入口即融🥹海膽微甜唔腥仲鋪到好滿✨池魚同珍寶帆立貝彈牙新鮮🤘🏻仲有大大塊磯煮鮑魚😳燒鯖魚無腥味 魚肉會喺口入面慢慢化開😍仲有金目鯛同油甘魚腩🤤叫呢啲拼盤最好就係會食到單點未必會點嘅時令靚嘢😋😋 而且總體新鮮大舊好食👍🏻👍🏻推薦呢個 !!之後單點咗一系列刺身(´,,•﹃•,,`)👨🏻🍳🤳🏻火炙三文魚腩 $19❤️🔥每啖都係微脆內滑嘅厚肉油脂感 我地enocre咗🔥👨🏻🍳🤳🏻火炙左口魚裙邊 $32❤️🔥大大塊入口即融🥹🔥同樣encore咗😛👨🏻🍳🤳🏻日本帆立貝 $24❤️又甜又新鮮✨👨🏻🍳🤳🏻特大赤海蝦 $13❤️好彈牙好大塊🤤👨🏻🍳🤳🏻三文魚 $9就算係普通三文魚都厚身有魚油香👨🏻🍳🤳🏻日式炸雞軟骨 $48本身見熱食售罄 好彩食到一半見到有得嗌炸得好香脆大大粒😋👨🏻🍳🤳🏻厚切火炙鵝肝 $48❤️🔥不得了嘅厚切鵝肝😂❤️🔥睇住師傅用火槍燒 入口先係微微焦脆 一咬開啲油香係滲曬出嚟齒頰留香🥺👨🏻
總共有8舊壽司
仲有大大塊磯煮鮑魚😳
燒鯖魚無腥味 魚肉會喺口入面慢慢化開😍
仲有金目鯛同油甘魚腩🤤
推薦呢個 !!
之後單點咗一系列刺身(´,,•﹃•,,`)
每啖都係微脆內滑嘅厚肉油脂感 我地enocre咗🔥
炸得好香脆大大粒😋
👨🏻🍳🤳🏻厚切火炙鵝肝 $48❤️🔥
不得了嘅厚切鵝肝😂❤️🔥
👨🏻🍳🤳🏻軟殼蟹手卷 $38❤️
個軟殼蟹炸得好靚 個卷嘅飯同軟殼蟹比例都ok 同樣係好好食 🦀
完全滿足口腹之慾 旺角食到呢個質素同價錢性價比好高❤️🔥
好值得試下⸜(*ˊᵕˋ*)⸝
再溫提:
一開始俾google map一個大fake😵💫
已經到花園街街口但佢locate咗間餐廳喺後面街
搞到行咗成個圈先見到間餐廳
職員都唔知點解會咁
Anyways 佢好好食希望openrice pot翻岩嘅location🥺