2021-05-24
All I wannnna eat is good foodss with friends~黎到灣仔,一間小巷入面,估唔到樓上都有一間任食嘅打邊爐,仲可以一人一小窩!佢有五款湯底俾你揀嘅,價錢呢都有ABC餐任君選擇,唔同Chan嘅分別,就係佢有多幾款唔同嘅牛, C餐係會有埋M6和牛的嘢飲方面,呢度係任飲嘅,你自己揀想飲乜嘢就得㗎啦,仲有呢度仲有蜜瓜雪條食😬我哋四個人,每人叫咗一款,我就叫咗個美顏花膠嘅~估唔到佢個湯底都唔係太流嘅,堅有花膠㗎。唔好以為淨係打邊爐原來佢仲有前菜嘅,有一個小食拼盤,超多款,根本食完呢一個酒已經半飽😛,仲有刺身呢😅粒帶子大到😳,要有兩個胃先食得晒啲牛肉都幾新鮮,除咗肉之外,我仲有嗰個海鮮! 唔係蟹柳喎,喺成盤,又帶子、又蝦、鮑魚、蜆....超多!!!食極都食唔哂!價錢唔貴,應該話個價錢同佢個食物係match既! 值得推介👍🏻
食極都食唔哂!