2020-10-06 196 浏览
星期一晚懶得煮飯,去了我們的飯堂 - 四寶食晚餐。糯米釀雞翼有三大隻,全部都好飽滿,外皮好脆,金黃色好靚😍係香辣味,只是bb辣,雞翼裡面全部都係糯米飯,其實三隻雞翼已經飽左幾成😂蜜椒金薯安格斯一口牛熱辣辣送到,一口牛外面好脆,裡面好易咬開全部都無筋完全唔痴牙,亦無渣,啲牛肉粒好靚。金薯甜甜地,外脆內軟,加埋個醬係perfect!蔥油豬扒煎蛋飯啲蔥油多到呢,我淨係蔥油撈飯都可以食曬個飯🤪食完個飯啲豬扒都仲係好脆,不太肥,但又好易咬開好鬆軟。點了邪惡的鹹蛋黃醬炸脾煎蛋飯,厚厚的一層鹹蛋黃醬鋪在炸脾上,撈飯食一流個醬真係超級邪惡🙈🙈🙈今晚的中湯係涼瓜排骨湯,飲到涼瓜的苦味,好足料,碗碗都有不少黃豆、涼瓜及排骨。四寶啲野食真係有保證,之前去銅鑼灣分店食lunch,都係好好味!難怪佢逆市都可以係旺角開鋪,厲害👍🏻
星期一晚懶得煮飯,去了我們的飯堂 - 四寶食晚餐。

個醬真係超級邪惡🙈🙈🙈

2020-09-28