2022-10-12 26 浏览
最近朋友介绍咗我一间铜锣湾新开性价比高嘅串烧店~早几日就去咗试吓,点知真系唔错㖞👍🏻😃最特别嘅系佢会俾个炉你热住d串烧,慢慢食都唔会怕冻哂,好贴心!锡纸粉丝花甲花甲份量都几多,啲肉都好大粒~啲汤辣辣地都几惹味,粉丝索晒啲汤超正😋烧蒜心本身都好担心烧蔬菜类会好油,点知又唔系好油咋㖞👍🏻仲要唔会烧到干晒🤩招牌牛肚串/直男肥肠/鸡软骨/猛男猪颈肉/孜然鸡肉串牛肚同埋肥肠都烧到脆卜卜😍鸡软骨就好爽口惹味😋猪颈肉都几厚身又唔会太肥腻👍🏻鸡肉串都烧得唔错,好juicy👍🏻粒粒粟米串见到Menu都估唔到原来佢系将一粒粒嘅粟米串起😂烟烟韧韧又几特别㖞😆新疆羊肉串啲肉唔会烧到好干而且又冇乜臊味,有惊喜👍🏻虎皮青椒烧青椒都唔会烧到好干身,好食😋之前朋友介绍佢有个$1嘅冰粉都唔错,不过可惜呢日去嘅时候已经卖晒….希望下次再去𠮶阵可以食到啦~

锡纸粉丝花甲

烧蒜心

招牌牛肚串/直男肥肠/鸡软骨/猛男猪颈肉/孜然鸡肉串

粒粒粟米串

新疆羊肉串
啲肉唔会烧到好干而且又冇乜臊味,有惊喜👍🏻

虎皮青椒
烧青椒都唔会烧到好干身,好食😋