2023-06-15
近排約返中學同學出黎聚會,一班舊朋友見面一定傾唔停,要搵一間任坐唔嬲嘅餐廳先得,所以我地去左旺角一間樓上cafe,無限時,仲要提供埋多款board game俾大家聯誼,大家都玩得好盡興🥳🥳🦐Set H 明太子海蝦意大利粉 $136超多明太子醬,沾滿每條意粉,而且味道超級濃郁,加上海蝦鮮甜彈牙,好爽口!另外加$28加配左龍蝦湯,好濃郁嘅龍蝦味,好綿滑😋🍚Set I 牛肝菌帆立貝野菌意大利飯 $138菌類令意大利飯香氣十足,帆立貝煎得啱啱好,爽口彈牙,好甘香。野菌令個飯加咗層次感,味道豐富🥰🍰芝士蛋糕 加$28如果你鍾意食甜品,咁我推介你試吓佢地嘅芝士蛋糕。芝士蛋糕好滑好濃郁,夠芝士味,又唔會太甜☺️🥭🍫特濃朱古力 $45飲品都好值得試,賣相超靚,啱晒鍾意打卡嘅大家呀!味道都好濃郁😋☕️熱榛子牛奶咖啡 $48夠香夠濃,榛子同咖啡嘅結合帶嚟一種獨特嘅風味,令人回味無窮😚
🦐Set H 明太子海蝦意大利粉 $136
🍚Set I 牛肝菌帆立貝野菌意大利飯 $138