聽朋友講旺角開咗一間新餐廳,放題任食,仲要係冇限時嘅,一於要去試吓啦🤣 試完真係太誇張喇,我哋揀咗星期一過去,完全將Blue Monday嘅煩厭一掃而空,價錢只係$268+10% 每位,係可以食一個海鮮拼盤,再加埋食烤魚,再加埋任食火鍋放題,仲要係冇限時,價錢都只係$268+。 真係超級抵! 掛住食冇乜點影相,so sorry … 我哋烤魚叫咗個重慶麻辣味道,辣度以自己揀嘅,其實食完個海鮮拼盤已經好飽,超滿足,烤魚仲可以任食,不過我哋想留肚,所以就只係食咗一隻味道姐。 火鍋配料都有好多唔同嘅選擇,最為欣賞嘅就係炸響鈴,超好味,吸晒啲汁好入味,另外我男朋友勁邪惡咁樣叫咗午餐肉,本身已經煮好咗㗎啦,可以即刻食,但我發現加入烤魚嘅汁入面,有另一番嘅滋味享受,好正好邪惡啊。 另外佢哋而家做緊有一啲宣傳,只要全張枱like佢哋嘅社交平台,就會送牛頸脊任食,超誇張,性價比真係超高,有圖有真相,啲牛頸脊紋理好靚,牛味超香。 總括嚟講呢一間餐廳真心推介俾我啲朋友,因為實在係太抵食同埋太好食喇😆😆😆