2024-04-17 80 浏览
平時黎黃埔間唔中都會食呢間茶餐廳,最近見佢新裝修,再黎食下。味菜牛柳炒麵真係色香味俱全呀!📸 鮮豔油亮的醬汁鋪陳開來,吸引力十足!🤤 炒得入味的牛肉條香嫩多汁,與煥然一新的味菜混在一起,味菜唔會太咸但香味濃郁營造出絕妙的口感層次!💯 海南雞飯十分棒!🤤 飽滿的雞肉塊柔軟嫩滑,入口即化,鮮甜可口!🐓 我仲好好采有雞全翼,雞肉又香又滑,清甜淳厚,回味悠長!🍴 再加上一碗香噴噴的油飯,整體口感平衡豐富,讓人吃得回味無窮!🍚 看看那些精心擺放的配料,色彩繽紛,引人食慾!🌶️ 、生抽、薑汁等佐料,完美增添了雞肉的鮮甜,美味!😋 呢個港式西多士實在係一品中的極品!外皮金黃酥脆,做得非常出色,蛋味濃郁的香氣。加上分量充足的花生醬,正。加埋杯港式茶餐廳濃味奶茶,滿足。