2024-01-28 522 浏览
餐厅有分单点同限时放题,我哋拣左单点。原本谂住重质不重量,结果重质又多量,叫到一枱都系😂汤底拣咗金汤花胶鸡锅,呢道菜比较浓郁,加入咗花胶同埋嫩滑嘅鸡肉,仲有鲍鱼。汤头滋补丰富,几足料安格斯手切牛肉绝对系必点之一。份量好十足,牛肉质地鲜嫩为左想试下唔同丸,所以叫左个手工丸拼盘。呢个拼盘包好多6款唔同口感嘅手工丸,够晒丰富另外亦叫左份西班牙黑毛猪,豚肉味道不过不失,最主要都系个汤底提升左肉嘅鲜味最后,杂菜拼盘系比较合适嘅蔬菜选择,令火锅增添咗丰富嘅色彩同埋口感,亦令整餐体验更加完美同场仲叫左其他火锅配料,包括水鱿、蟹棒响铃、鱼皮等等,三个人份量嚟讲真系叫到超额,食得好满足菜式多样丰富,滋补又美味。见佢哋放题价钱好似比较抵,不过未试过,下次可以试下

安格斯手切牛肉绝对系必点之一。份量好十足,牛肉质地鲜嫩

2024-01-19
用餐优惠