餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

2019-03-18 34 浏览
歡樂組組長升職吖我地幾個傾得埋嘅同事一齊話要食餐好慶祝一下啦有個食神同事介紹呢間火水爐雞煲加打邊盧我地幾個雞煲怪立即舉腳贊成啦正當食神同事話呢間野好多人一定要book之際,我就已經發現原來經OpenRice 訂位可以賺25里😱嗱嗱聲做野🤣🤣太多廢話入正題先雖然訂左位都要等都有D不耐煩,不過D待應態度都好好,所以我地唯有忍耐一下不過一坐低就有餐前小食炸魚蛋同燒賣已經好满意佢地嘅雞煲係聲稱免費,所以接住小食已經好快上菜,雖然D雞件比較小,不過味道好得配菜亦唔少而且賣點係花膠~~~扒吖😱好Q大塊吖👍🏻👍🏻👍🏻之後我地叫左有海鮮個餐,位位都只係$298😱D蝦好新鮮,蜆就太細粒😅牛肉都十分有牛味同咬口👍🏻其他任叫食物雖然種類不算多,但每様都係精嘅而且仲有好多汽水都係任飲最後甜品係送㗎好圓滿嘅一餐雞煲火鍋吖😆
歡樂組組長升職吖
不過一坐低就有餐前小食炸魚蛋同燒賣已經好满意
配菜亦唔少而且賣點係花膠~~~扒吖😱
好Q大塊吖👍🏻👍🏻👍🏻
之後我地叫左有海鮮個餐,位位都只係$298😱
D蝦好新鮮,蜆就太細粒😅
牛肉都十分有牛味同咬口👍🏻
其他任叫食物雖然種類不算多,但每様都係精嘅
而且仲有好多汽水都係任飲
最後甜品係送㗎