2022-12-24 31 浏览
之前已經留意到呢間餐廳,價錢本身已經好平民,下午茶時間仲好抵食,今次一於試試佢😋波士頓龍蝦叻沙(半隻)$98一見到隻龍蝦已經覺得好興奮,勁大隻,有我半塊面咁大,龍蝦肉好Juicy☺️咬落去啖啖肉勁滿足,採用咗酒店及多膏波士頓龍蝦,果然有質素保證👍🏻而且材料好多,有蝦、蜆、豆卜同扎肉,湯底仲有好濃郁嘅龍蝦鮮味,推薦♥️檸檬薏米水 $10咁凍嘅天氣可以飲到檸檬薏米水真係好暖胃,而且好養生,值得一讚嘅係呢度嘅飲品選擇有好多,而且價錢唔貴🫶🏻蛋黃奶油勁量雞扒+黃薑飯 $68雞扒份量真係好多,啖啖肉而且好嫰滑,蛋黃奶油醬唔會太濃,個奶油香係啱啱好☺️我哋仲叫咗馬拉沙嗲串燒,同埋椰香咖央多士。馬拉沙嗲串燒嘅沙嗲醬多花生夠惹味,椰香咖央多士真心好邪惡,食咗一啖真係返唔到轉頭,加埋牛油食,味道一流,個麵包又烤得好香脆❣️

波士頓龍蝦叻沙(半隻)$98

檸檬薏米水 $10