2022-02-08
呢排放大假,係屋企睇咗好多韓劇,忍唔住都想食下韓國野食😍😍呢間餐廳真係幫襯咗好多次,因為真係水準高又抵食😝😝佢唔洗收加一,係韓國菜餐廳黎講,價錢絕對係合理抵食,經濟實惠👍🏻絕對係良心小店🥰🥢紫菜肉鬆蛋卷 $52蛋卷整法有意思,真係食得出一層層嘅感覺,而夾層中間有淡香醬汁,食起上嚟一涼一熱,加上肉鬆同埋紫菜,好食之餘口感仲好豐富添。🥢鐵板香辣魷魚筒 $68天氣一凍就心思思想食啲味濃香口嘅嘢,咁呢個香辣魷魚筒就啱晒。大大件嘅爽口彈牙魷魚筒鋪喺辣汁雜菜上面,椰菜蘿蔔洋葱吸收晒香辣泡菜汁,啱啱開始食已經食到個身暖笠笠。唔食得辣嘅可能就要考慮嗌杯嘢飲喇。🥢三重芝士炸雞 (半份)$118呢個超人氣芝士炸雞真係必點項目👍🏻唔叫真係會後悔呀😌兩個人食叫半份啱啱好🤩有成6大件😝芝士多到可以做到拉絲效果🤤🤤仲有唔同嘅芝士口味🤩雞既肉都十分香濃,外脆內嫩,相當惹味☺️🥢芝士香草薯條 -跟餐價$25跟餐加配可以平$10☺️而且份量都好多😙加左香草芝士後變得好味😍芝士亦可以做到拉絲效果,記得要襯熱食呀😚😚🥢紫菜粉絲卷 (4件) $15呢個價錢可以食到粉絲卷超級抵👍🏻👍🏻係外面食起碼都要$30up嘅價錢,呢到特價到半
🥢紫菜肉鬆蛋卷 $52
🥢三重芝士炸雞 (半份)$118
🥢芝士香草薯條 -跟餐價$25
🥢紫菜粉絲卷 (4件) $15
呢個價錢可以食到粉絲卷超級抵👍🏻👍🏻係外面食起碼都要$30up嘅價錢,呢到特價到半成一半🥰🥰入面鋪滿左滿滿嘅粉絲😋用紫菜包住再拎去油炸☺️口感香濃酥脆🤤特價小食每兩位堂食客人就可以點一款,仲有其他特價小食都好抵,會留返下次再食😚