2023-02-12
串燒控又返黎啦💓😎😊 今次第一次黎食粗店燒烤 見上網咁多好評 就黎試試佢 😋 平日晚上黎到都幾多人! 好中意呢到每人都有一個味料碟 ~ 岩哂重口味既人 ! 覺得唔夠惹味可以瘋狂點🔥 每張枱都會吊住一袋紙巾 勁方便! 必點韭菜! 超級愛好者 新鮮 勁重孜然味 重口味人士必點~ 烤原隻魷魚🦑 賣相好吸引❤️🔥 燒到好香口 啖啖肉🥰 烤生蠔 🦪 喂喂喂重蒜重辣椒 😍😍😍😍😍 熱辣辣上枱 一啖放落口 超級惹味! 重要仲食到蠔鮮味 真心必點 ! $38 兩隻 超抵! 烤茄子~ 呢到烤茄子特別之處 係左好多甜菜譜 令到佢鹹甜鹹甜咁 仲每口感加分! 可以一試^_^燒菠蘿 ! 略嫌唔夠焦 不過都好甜好refreshing ! 雞皮 爽脆🙌🏻再encore ! 雞腎配孜然粉 簡直係絕配! 雞軟骨 食落sharp sharp聲😂😂☺️ I love it 烤粟米 ~鹹甜鹹甜好惹味🥰 羊肉串 一放落口 會比較重辣粉同孜然味但咬多陣佢羊陣香味就會慢慢浮出嚟🔥 肉質好厚! 啖啖肉^_^五花肉~ 入口濃厚豬味 加分! 另外叫咗個麻辣燙~ 主要有蔬菜有蓮藕豆粕娃娃菜芽菜等等所有配料都好索湯~ 麻麻辣辣咁 愛辣人士可試
今次第一次黎食粗店燒烤 見上網咁多好評 就黎試試佢 😋
平日晚上黎到都幾多人!
好中意呢到每人都有一個味料碟 ~
岩哂重口味既人 ! 覺得唔夠惹味可以瘋狂點🔥
必點韭菜! 超級愛好者
新鮮 勁重孜然味 重口味人士必點~
烤原隻魷魚🦑
賣相好吸引❤️🔥
燒到好香口 啖啖肉🥰
烤生蠔 🦪
喂喂喂重蒜重辣椒 😍😍😍😍😍
熱辣辣上枱 一啖放落口 超級惹味!
重要仲食到蠔鮮味 真心必點 ! $38 兩隻 超抵!
烤茄子~
雞皮 爽脆🙌🏻再encore !
雞腎配孜然粉 簡直係絕配!
烤粟米 ~鹹甜鹹甜好惹味🥰
但咬多陣佢羊陣香味就會慢慢浮出嚟🔥
肉質好厚! 啖啖肉^_^
五花肉~ 入口濃厚豬味 加分!
另外叫咗個麻辣燙~
主要有蔬菜有蓮藕豆粕娃娃菜芽菜等等
所有配料都好索湯~ 麻麻辣辣咁 愛辣人士可試!
最後緊係要啤啤佢😊😊😊😊
Overall 性價比好高 食到飽住個肚行出去埋單都係450🥰🥰🥰🥰 串燒黎講真係好抵!
仲要放串燒個盤下面有蠟燭燒住~
慢慢食啲串燒都唔會凍哂 加分加分🥰