2022-08-07
三個人埋單$21xx都照先講好嘅椰子鷄湯幾清啲鷄碌十分鐘都滑同有鷄味墨魚丸蝦丸牛丸都重味牛爽肉牛香重同封門柳肉味重鮮鵝腸有肥膏,香口,正桂花蚌、元貝、花甲有鮮味然後就講麻麻地嘅鮑魚、蟶子無味涼拌花甲嗰個齋食個汁,一啲甜味都無黑栢葉食落膠膠地唔係正宗有啲嚡熠熠嗰種口感雜菜拼盤芥蘭有啲老(其他菇菌類同生菜娃娃菜正常最差係個service,去到個接待嘅語氣唔似歡迎你嗰種,啲waiter三四個企喺度傾計,唔會主動加湯,我地叫先做,同埋佢喺我地差不多食完先嚟換骨碟埋單我frd同佢講用支付寶,但我未食完,個waiter企咗20幾秒喺度唔知做乜另外無𢳂走湯油嗰個羹,食到後面全煲都係油調味唔俾芫荽,就咁單嗌芫荽要38蚊水要加錢,13蚊枝細樽bonaqua,雀巢檸檬茶18蚊罐,竹蔗茅根咸柑桔嗰啲係鴻福堂嘅,23蚊枝行去廁所嘅走廊好大煙味,男女共用廁所,垃圾桶紙巾9成滿都無換整體嚟講貴得有啲離譜,唔expect依個價係咁嘅質素。微辣有宣傳過,星期日都只係得四五枱客就知咩料,真係為打卡先好嚟
都照先講好嘅
椰子鷄湯幾清啲鷄碌十分鐘都滑同有鷄味
墨魚丸蝦丸牛丸都重味
牛爽肉牛香重同封門柳肉味重
鮮鵝腸有肥膏,香口,正
桂花蚌、元貝、花甲有鮮味
然後就講麻麻地嘅
鮑魚、蟶子無味
涼拌花甲嗰個齋食個汁,一啲甜味都無
黑栢葉食落膠膠地唔係正宗有啲嚡熠熠嗰種口感
雜菜拼盤芥蘭有啲老
(其他菇菌類同生菜娃娃菜正常
另外
無𢳂走湯油嗰個羹,食到後面全煲都係油
調味唔俾芫荽,就咁單嗌芫荽要38蚊